Lastningssystem Combisafe

Art.nr 75-5101

Art.nr: 8806

COMBISAFE Lastningssystem MkII Enstommessystem

COMBISAFE® Lastningssystem MkII är utformat för att på ett säkert sätt förhindra fall vid lastning och lossning av utrustning från ett öppet lastbilsflak. Systemet är nu utrustat med den nya SkyReach Förankringsenhet som har ett fallskyddsblock som i sin tur kopplas till den helkroppssele som användaren bär.

Systemet monteras utan bultar eller sprintar och har utbytbara, justerbara fötter. Stommen i det uppdaterade COMBISAFE Lastningssystemet är utformad så att nedmonterade enheter kan staplas för att ta mindre plats.

Varje system inkluderar en stomme med motvikter som utgörs av färdiggjutna ballastblock på sammanlagt tre ton. Dessa är utbytbara mot tidigare versioner av ballastblock och det går fortfarande bra att använda alternativt ballastmaterial, som exempelvis rundad 10 mm singel* eller platsgjutna betongblock.

Vid arbete på lägre höjder kan standardversionen av COMBISAFE Lastningssystem MkII användas, vilket gör att användaren kan arbeta på upp till 4,3 meters höjd över marknivån. För ett 8 meter långt öppet släp räcker det med ett COMBISAFE Lastningssystem MkII. Om släpet är längre än 8 meter krävs två system och användaren måste vara fastkopplad i båda systemen samtidigt.

Vid arbete på högre höjder kan systemet utrustas med SkyReach Förlängningsadapter som ger en arbetshöjd på 5,9 meter från marken till infästningspunkten.

Denna mobila enhet kan placeras bredvid lastbilsflaket och ger en arbetsradie på upp till 8,5 meter.

* Ballasten måste väga minst 2800 kg när systemet är i bruk.

Egenskaper och fördelar

** När COMBISAFE SkyReach Förlängningsdapter används är den totala höjden 5,9 m.

https://youtu.be/VsMH21RdU6A

Bilder

 

Läs mer och boka på http://www.lemaskin.se